Message In A Bottle

Eén familie, drie verhalen

Het verhaal

Message In A Bottle is het nieuwste meesterwerk van de baanbrekende choreograaf Kate Prince van onder andere West End-hits als Some Like it Hip Hop, Into the Hoods en Everybody’s Talking About Jamie. Eens te meer blijkt het verbazingwekkende talent in het vertellen van dansverhalen van krachtpatser ZooNation: The Kate Prince Company.

We leven in een wereld waar elke twee seconden een persoon gedwongen wordt te vluchten als gevolg van een conflict of vervolging. Tientallen miljoenen mensen over de hele wereld worden uit hun huizen verdreven door wapengekletter of natuurrampen. Ongeveer de helft van alle vluchtelingen wereldwijd is jonger dan achttien jaar. Dagelijks worden we geconfronteerd met verhalen in kranten, op televisie en op straat. Regelmatig horen we over migranten die een onderdrukkend regime ontvluchten, maar vaak ligt de nadruk op de catastrofale politieke strijd, het geweld of de gevolgen van klimaatverandering en verliezen we de getroffen mensen gemakkelijk uit het oog.

Eén familie, drie verhalen

Message In A Bottle is een fictief verhaal over een gezin in een dorp in een land ver hier vandaan. De inwoners leven vreedzaam samen en vormen een hechte gemeenschap. Maar wanneer een burgeroorlog uitbreekt, komt er een abrupt einde aan hun idyllische bestaan.

We volgen het lot van een vader, moeder en hun drie tieners – Leto, Mati en Tana – die samen de brute realiteit onder ogen moeten zien. Ze worden geconfronteerd met onmogelijke keuzes om maar te overleven. Ze verlaten hun vaderland en ondernemen een hachelijke tocht naar veiliger oorden. Onderweg raken ze van elkaar gescheiden en moeten ze ieder apart de gevaarlijke reis doorstaan.

Message In A Bottle is een universeel verhaal over verlies, angst, overleven, hoop en liefde. Geïnspireerd door de gepassioneerde en iconische muziek van Sting, met onder andere Every Breath You Take, Roxanne, Walking On The Moon en meer. Met een mix van opwindende dansstijlen, energiek voetenwerk en een adembenemend atletisch vermogen, vertelt Message In A Bottle een verenigend en opbeurend verhaal over menselijkheid en hoop.

A Sadler’s Wells en Universal Music UK productie

Met ZooNation: The Kate Prince Company

Co-productie met Birmingham Hippodrome en The Lowry, Salford

3e en 4e rangskaarten te koop via Actie van de Dag

Creatives

Message In A Bottle (Zoonation)

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van DG Theater en De Graaf & Cornelissen Entertainment en ontvang leuke aanbiedingen, winacties en interessante weetjes rondom onze producties.

Ik ben geïnteresseerd in

Je kunt je voorkeursinstellingen altijd op een later moment nog aanpassen via de link onderaan iedere nieuwsbrief.